Tunnit

Zumba® 

Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Kuumia rytmejä, iloista mieltä, tule sellaisena kuin olet! Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään.

Lihaskunto 55

Lihaskunto 55min. Tehokas ja helppo kokovartalo-treeni, jossa lopussa palauttavat venyttelyt. Sopii kaiken kuntoisille.

Reggaeton

Reggaeton on latinalaisessa Amerikassa suosittua klubimusiikkia. Siinä on vaikutteita karibialaisista tansseista, afro, dancehall, reggae ja hip hopista. Reggaetonissa käytetään erityisesti rintakehää, olkapäitä ja lantioita.

Latin Mix

Latin mix tunnilla pääset ihaniin tanssin pyörteisiin ja tutustumaan eri tanssityyleihin. Tunti on sisällöltään monipuolinen mutta pääpaino lattareissa. Tunnilla on yhden biisin aikana omat askeleet ja biisin vaihtuessa ollaankin jo eri rytmeissä mikä tekee tunnista vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tanssitaan Amandan tutulla tyylillä, tervetuloa mukaan

Soolo bachata

Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa kehittynyt nelijakoinen tanssimusiikin tyylilaji. Bachatassa on vaikutteita muun muassa rumbasta. Bachata on suhteellisen paikallaan pysyvä ja intohimoinen tanssilaji.
Nuran bachata-tunnit tarjoavat mahdollisuuden oppia tanssimaan bachataa soolona. Tunnit keskittyvät sulavien liikkeiden ja yksinkertaisten koreografioiden harjoitteluun. Tanssi sisältää pehmeitä lantion liikkeitä, vartalon käyttöä ja ilmaisua musiikintulkintana. Soolo bachata on upea tapa oppia tanssimaan itsevarmasti ja se sopii kaikille, jotka haluavat kehittää tanssitaitojaan ja nauttia musiikin ja liikkeen yhdistelmästä. Tule mukaan ja koe bachatan ilo!

Bachata styling – alkeisjatko

Nämä naiselliset soolotunnit perustuvat trendaavaan sensual bachataan, jolle on ominaista rauhallinen, mutta hallittu liikekieli. Tunnilla stailataan ja koristellaan perinteisiä bachatan askelkuvioita sekä harjoitellaan vartalon oikeaoppista käyttöä.

Soolo salsa styling

Nämä tunnit ovat erinomaisia niin soolo kuin paritanssijoillekin. Se hetki kun parisi päästää sosiaalitanssissa otteensa, on sinun aikasi loistaa! Tällä kurssilla tehdään erilaisia harjoituksia vartalon, askelten ja käsien käyttöön. Kurssilla tehdään tietenkin myös koreografiaa, tanssitaan ja pidetään hauskaa!
Tunnit ovat keskitasoa, joten perusteet ovat hyvä olla jo hallussa niin voit nauttia tanssista täysin rinnoin.
Nämä tunnit on taattua Angelinan tyyliä, vauhdikasta ja naisellista menoa. Annetaan musiikin viedä ja nautitaan salsan huumasta.

Soolo salsa shines

Tällä soolotunnilla opitaan jalkatyöskentelyn tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja käsikoristeluita mukaansatempaavan koreografian myötä. Salsan perusteet on hyvä osata. Paino on oman tyylin löytämisessä. Tunnille on jokainen tervetullut juuri sellaisena kuin on.
Tunnilla pääset nauttimaan oman ilmaisun kehittämisestä, hakemaan vahvuutta parityöskentelyyn ja omaan tekniikkaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Cross body parisalsa – alkeet

Salsa on monipuolinen ja eläväinen tanssilaji, joka on lähtöisin Kuubasta. Cross body Style-salsassa seuraaja ja viejä liikkuvat toisiaan vastakkain ja toistensa ympäri linjassa. Cross body salsa on erittäin suosittu salsatyyli ympäri Euroopan ja Aasian salsaklubien.
Astu sisään salsan maailmaan tämän innostavan alkeiskurssin avulla! Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan salsan perusteet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssilla opit salsan perusaskeleet, rytmin ja liikkeen. Kurssille osallistuminen ei vaadi paria. Liity mukaan ja koe salsan ilo!

Cross body parisalsa – alkeisjatko

Salsa on monipuolinen ja eläväinen tanssilaji, joka on kotoisin Kuubasta. Astu sisään salsan maailmaan tämän innostavan alkeisjatko-kurssin avulla!
Tämä kurssi sopii jo parisalsan alkeet hallitseville. Kurssille osallistuminen ei vaadi paria. Liity mukaan ja koe salsan ilo!

Cross body parisalsa – jatkokurssi

Kurssilla opitaan jatko/edistyneet tason Crossbody salsa kuvioita. Kurssilla keskitytään viemistekniikkaan, musiikin tulkintaan ja ilmaisuun tanssijana. Syvennä Cross body tyylin ymmärrystäsi ja opi miten saumattomasti yhdistää monimutkaisempia kuvioita yhteen. Kurssilla opit myös tyylille ominaisia käsikoristeluita ja vartalonkäyttöä. Tälle kurssille vaaditaan jo salsan perusteiden hallinta. Kurssi sopii myös kuubalaista salsaa osaaville.

Soolo salsa – alkeet

Nuran aurinkoisessa ja kannustavassa opetuksessa opit kuubalaisen salsan askeleiden ja vartalonkäytön perusteet. Tunneilla tehdään alkulämmittely, lyhyt ja helppo koreografia ja loppuun tanssi-irrottelut hyvällä energialla. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.

Kuubalainen parisalsa – alkeet

Kuubalainen salsa on liikesuunnaltaan pyörivää ja koostuu solmuiksi kutsutuista käsiliikkeistä ja pyörähdyksistä. Salsa on koukuttavaa, iloista ja mukaansatempaavaa seuratanssia, jota tanssitaan eri puolilla maailmaa niin soolona kuin paritanssina. Salsan rytmeistä nauttiessa arjen huolet voi unohtaa ja tässä energisessä tanssilajissa korostuukin Kuubalaisen kulttuurin huolettomuus. Tunneilla harjoittelemme paritanssin peruskuvioita, rytmiikkaa, viemistä sekä seuraamista. Keskitymme myös kehon oikeaoppiseen hallintaan ja oman tanssityylin löytämiseen. Tuntimme sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Kuubalainen parisalsa – alkeisjatko

Kuubalainen salsa on liikesuunnaltaan pyörivää ja koostuu solmuiksi kutsutuista käsiliikkeistä ja pyörähdyksistä. Salsa on koukuttavaa, iloista ja mukaansatempaavaa seuratanssia, jota tanssitaan eri puolilla maailmaa niin soolona kuin paritanssina. Salsan rytmeistä nauttiessa arjen huolet voi unohtaa ja tässä energisessä tanssilajissa korostuukin Kuubalaisen kulttuurin huolettomuus.
Kuubalainen parisalsa alkeisjatko sinulle, jolla on jo parisalsan alkeet hallussa.

Swing – soolo

Swing soolo on vauhdikas ja mukaansatempaava tanssitunti, joka koostuu erilaisista 20-30-luvuilla alkunsa saaneista tanssilajeista. Näitä ovat Boogie Woogie, Rock’n Roll, Charleston ja Soolo Jazz. Musiikkina tunnilla soitetaan Rhytm’n Bluesia, Swingiä ja Rock’n Rollia.
Tunti tarjoaa hauskan ja monipuolisen treenin, sekä oivan tavan nostattaa kuntoa!
Masi on kautta aikojen Suomen menestynein Swing tanssija, voittanut kahdesti maailmanmestaruuden Boogie Woogie tanssissa.

Commercial dance

Commercial dance on fuusiolaji, joka yhdistelee eri tanssilajien elementtejä. Lajia näkyy esim. taustanssijoilla, musiikkivideoilla ja mainoksissa. Tunnilla tanssitaan menevän musiikin tahtiin ja tehdään lämmittelyjen ja salinpoikki harjoitusten lisäksi koreografiaa.
Et tarvitse ollenkaan kokemusta lajista tai tanssista osallistuaksesi. Tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja tanssia yhdessä. Suosittelemme sisäkenkien käyttöä.

Salsa – kehitysryhmä

Tämän ryhmän tavoitteena on oppia ja hioa Kuubalaisen salsan perustekniikkaa sekä harjoitella stailaamista.
Kurssi sopii sinulle, jolla on jo perusasiat hallussa ja haluat viedä tanssiasi seuraavalle asteelle. Tästä kurssista on myös hyötyä mm. parisalsan stailaamiseen.
Opettelemme kurssilla pidemmän koreografian huolellisesti ja halutessasi voit päästä sen myös esittämään DW-housen tapahtumissa. (Tämä ei kuitenkaan pakollista)
Katso aikataulu. Lisätietoja: sanna.karonen@dwhouse.fi

Paribachata – avoin taso

Paribachata avoin taso,sinulle jolla on jo paribachatan perusteet hallussa.

Kuubalainen parisalsa – jatko

Kuubalainen parisalsa jatko. Sinulle,joka haluat parisalsaan lisää haastetta ja perusteet on hyvin hallussa.

Ritmon cubanos

Tunnilla käydään läpi kuubalaisen rumban, cha-cha-cha:n sekä salsan perusteita ja edetään ryhmän tahdin mukaan.