Ohjaajat

Sanna on aloittanut ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen 16-vuotiaana. Vuosien varrella Sannan on ohjannut body pumppia, spinningiä, erilaisia lihaskuntotunteja, kahvakuulaa, Pilatesta ja Zumbaa.

Sanna on kouluttautunut personal traineriksi sekä life coachiksi.

Zumba on vienyt Sannan mennessään ja niin monen asiakkaankin. ”Zumbassa parasta on se, että näkee kuinka asiakkaille saa hymyn huulille ja murheet unohtuu”.

Sanna on DW Housen perustaja.

Sanna ohjaa DW Housella Zumbaa, kehonhuoltoa sekä lihaskuntotunteja.

Amanda on aloittanut zumban harrastuksena 7-vuotiaana ja siitä asti on sitä rakastanut. Ohjaajakoulutuksen hän kävi 16-vuotiaana ja sen jälkeen on ollut menoa ja meininkiä tunteja ohjatessa.

Amanda on ohjannut erilaisia tunteja mutta pääosin tanssillisia. Amanda haluaa jakaa tanssin iloa tunneillaan, kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Tunneillaan on mukana koko sydän ja aito iloinen mieli. Tule tutustumaan Amandan vauhdikkaisiin tunteihin.

Amanda ohjaa DW Housella Zumbaa.

Nura on tanssinut läpi elämänsä aloittaen baletilla 3-vuotiaana. Lattaritanssit veivät sydämen 15 vuotta sitten ja sillä tiellä edelleen ollaan.

Nuralle tanssi tarkoittaa onnellisuutta, itseilmaisua ja elämästä nauttimista. Opettajana Nuralle tärkeää on tanssin ilo ja uuden oppiminen – oikea tasapaino hauskanpidon ja kehittymisen välillä.

Nura ohjaa DW Housella Salsa Ladies styling-tunteja sekä bachataa.

Angelina Wivolin on pitkän linjan tanssija/tanssinopettaja/koreografi/moniosaaja. Opetusvuosia hänellä on takanaan yli 24-vuotta.

Tanssin harjoittelemisen hän aloitti jo lapsena 6-vuotiaana baletilla ja itämaisella tanssilla. Teini-ikään ehdittyään hän innostui street-lajeista, joita hän aloitti opettamaan jo lukiossa ollessaan. Vuosien varrella eri lajeja on kerääntynyt useampi mm. Street, Show, Lyrical, Vogue, Cuban Cabaré, Salsa, Reggaetón, Heels, Bachata ja Dancehall Ragga. Hän on esiintynyt useaan otteeseen tv:ssä, teatterin lavoilla, musiikkivideoilla sekä yökerhoissa.

Angelina tutustui Reggaetóniin Fredy Garcia Batistan (FClan) opastuksella 2000-luvun alkupuolella. Sen jälkeen hän on treenannut monien kuubalaisten tähtitanssijoiden/artistien/opettajien opissa.

Angelina ohjaa DW Housella Salsaa sekä Bachataa.

Mauricio & Miranna Alvarez ovat tanssineet yhdessä 13 vuotta.

Mauricio on opettanut jo yli 20 vuotta. Vankan suosion hän on kerännyt niin Pietarissa, Tampereella kuin muuallakin Suomessa. Mauricio opettaa tekniikkaa mielenkiintoisten parikuvioiden kautta ja tunneilla on aina hauskaa!

Mirannalla on vahva tanssitausta baletista sekä Jazz- ja nykytanssista ja näitä elementtejä näkyy Mirannan naisellisessa tyylissä, sulavasti Salsaan maustettuna.

Parin tunneilla keskitytään selkeään opetukseen, parityöskentelyn peruspilareihin ja hauskaan tyylittelyyn.

Mauricio & Miranna ohjaavat DW Housella Parisalsaa. Miranna ohjaa myös Shine salsaa.

Roynet Perez on kotoisin salsan syntysijoilta Havannasta, Kuubasta. Intohimo tanssiin syttyi jo varhain ja hänen tanssijauransa alkoi vuonna 2003.

Roynetin lempilajeihin kuului mm. reggaeton ja ainutlaatuisesta tyylistään huomattuna hän alkoi opettamaan ympäri maailmaa 2009 vuodesta lähtien.

Roynetista tuli nopeasti myös kuubalaisen parisalsan mestari niin Kuubassa kuin muualla maailmassa ja hänet tunnetaan edelleen kotimaassaan lisänimellä “Monarca del casino”. Roynet on voittanut mm. kuubalaisen salsan Euroopan mestaruuden vuonna 2010.

Roynet tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään, ammatillisesta osaamisestaan ja ihmisläheisestä ilmaisustaan.

Alper Sevgör ja Mia Alakortes ovat Tamperelaisia tanssijoita.

Alper on tanssinut ja opettanut crossbody- ja kuubalaista salsaa sekä bachataa jo yli 10 vuoden ajan. Opettajana hän on luova, selkeä ja hauska. Hän pitää tärkeänä, että jokainen oppii niin, että tanssin ilo ja keveys säilyy.

Mia on ohjannut tanssillisia lajeja jo vuodesta 2012 kerryttäen kokemusta monipuolisesti. Hän on hakenut oppeja mm. salsan syntymaasta Kuubasta sekä treenannut ahkerasti lajin huippuosaajien opeissa. Hän toimii esiintyvien tanssiryhmien parissa sekä tanssijana, ohjaajana että koreografina. Mialle tanssi merkitsee vapautta, itseilmaisua ja uuden oppimista. Näitä elementtejä hän myös haluaa jakaa oppilailleen.

Marissa aloitti tanssimisen 7-vuotiaana showtanssilla. Heti seuraavana vuonna hän pääsi kisaryhmään, josta alkoi tavoitteellinen tanssin harrastaminen. Showtanssin ja Street-tanssin kisaryhmissä Marissa rakastui esiintymiseen ja monipuoliseen tanssimiseen. Vuosien kuluessa Marissa alkoi tanssia monia eri lajeja. Noin 10 vuoden aikana hän on tanssinut yli kymmentä eri tanssilajia!

Nykyään Marissa opiskelee tanssijaksi Tampereen konservatoriossa ja pitää tanssitunteja viikottain. Marissan päälajit viimeisen kolmen vuoden ajan ovat olleet Commercial Dance, Hiphop ja Showtanssi.

Marissalle tärkeintä on, että tunneilla on kannustava ja lämmin ilmapiiri ja kaikki oppivat jotain uutta!

Masi Saurén

Olen luonteeltani energinen, inspiroiva ja määrätietoinen
tanssinopettaja sekä esiintyjä. Saan oppilaani loistamaan ja
tunneillani on aina positiivinen tekemisen meininki.

Opin mielelläni uutta ja kehitän osaamistani jatkuvasti. 24 vuoden kilpailukokemukseni, 22 vuoden esiintymiskokemukseni ja 13 vuoden tanssiopetuskokemukseni mahdollistavat minulle vankan historian tuoman toteutusrutiinin missä
tahansa esiintymis- tai opetusympäristössä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Masi on voittanut 2023 Boogie Woogien MM-kultaa sekä 2022 SM kultaa mm. hip hop ja disco tansseissa.

Masi opettaa DW Housella swing-sooloa keskiviikkoisin.

Carlos